BEL ONS NU
0800 26555
0 Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Menu

Product was successfully added to your shopping cart.

Over Packlinq

Sinds de start van onze webshop in 2012, zijn we hard gegroeid. Zo hard dat je tegenwoordig voor bijna al je verpakkingen én hobbyproducten bij ons terecht kunt. We zeggen “bijna”, want er komen nog iedere dag nieuwe artikelen bij. Van nieuwe bedrukkingen voor zakjes, geschenkdoosjes in nieuwe kleuren of een nieuwe lijn stiften. Ons aanbod wordt elke dag een beetje beter!

Net als wij zelf trouwens. Van onze customer service tot onze stagiaires, iedereen is kritisch, denkt vooruit, is vriendelijk en klantgericht. Elke dag beter worden en het beter doen, zit in onze bedrijfscultuur. Met de groei die we doormaken, wordt die cultuur steeds belangrijker. Er komen veel nieuwe collega’s bij en de uitdaging is om te zorgen dat iedereen de Packlinq-cultuur omarmt én uitdraagt. Dat doen we stapje voor stapje, elke dag een beetje beter.

We verbeteren en groeien niet alleen door onze eigen inspanningen, maar ook vooral dankzij jou: onze klant! Jouw feedback zorgt dat wij blijven leren en ontwikkelen. Van verbeteringen aan onze website tot nieuwe producten in ons assortiment. Maar hoeveel we ook veranderen, één ding blijft gelijk: onze normen en waarden.

Ons doel is dat jij zo snel mogelijk kan genieten van de mooie producten die je in onze webshop gekocht hebt. Het is toch logisch dat je een bestelling de volgende dag al in huis hebt? En als je dat pakketje dan krijgt, doen we er alles aan om te zorgen dat je happy bent. Dat doen we door nét een stapje extra te zetten; met snelle leveringen en een leuk presentje (of twee) in de doos!

Packlinq verandert continu. Omdat het kan, maar soms ook omdat het moet. Elk jaar breiden we met een paar lokale shops uit naar verschillende Europese landen. Dat vraagt een hoop van onze collega’s, maar ook van onze business partners, systemen en processen. Flexibiliteit zit daarom in ons bloed. We zijn kritisch op onszelf en willen aanpassingen doen waar nodig. Niet lullen maar poetsen! Net zoals we in 2012 met onze webshop gestart zijn: gewoon beginnen! We gaan door met vernieuwen, experimenteren en meten totdat we dé webshop zijn waar jij naartoe komt voor al je verpakkingen en hobbyproducten. En zelfs dan weten we zeker dat we nog steeds kunnen zeggen: we doen het elke dag een beetje beter!

Lees onze missie en visie.