BEL ONS NU
0800 26555
0 Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Menu

Product was successfully added to your shopping cart.

Laat je Merk groeien met jouw Persoonlijke Bedrukking!

Vraag Offerte aan
Waarom Packlinq?
Meer dan 10 jaar ervaring, trendsettende klanten en
elke dag worden meerdere nieuwe verpakkingen gecreëerd.
Met meer dan 10 jaar ervaring en de grootste klanten uit de branche, weten wij hoe wij persoonlijke verpakkingen moeten maken en we zijn er goed in! Persoonlijke stazakken? Geen probleem. Uniek formaat glasheldere plastic zakken? Makkelijk. Wij willen je helpen of je nou 5.000 stuks nodig hebt of miljoenen. We maken gebruik van de beste kwaliteiten materialen, hoogstaande drukprocessen en hebben de laagst mogelijke minimum aantallen. Full colour kraft doosjes starten al vanaf 250 stuks bijvoorbeeld. Combineer dat met een uitstekende customer service en je hebt een recept voor succes.
Vraag Offerte aan

Een Blik op Verpakkingsoplossingen die wij bieden

Gepersonaliseerde Voedselverpakkingen
Of je nou koffie verpakt of macarons, Packlinq biedt je enorm veel mogelijkheden om te personaliseren. Bespreek alle mogelijkheden met onze verpakkingsexperts, om jouw product er uit te laten springen. Van diefstalveilige sluitingen tot volledig composteerbaar, bekijk alle mogelijkheden door op de link hieronder te klikken.
Bekijk meer
Gepersonaliseerde Stazakken
Laat onze verpakkingsexperts je helpen om de juiste barrièrefolie te kiezen, vorm, of sluitingstype voor jouw gepersonaliseerde stazakken. Van zeer transparante stazakken tot gemetalliseerde versies, check onze standaardopties, bepaal het formaat dat je wenst en start met het personaliseren.
Bekijk meer

Bekijk wat we al geproduceerd hebben

Zakken
Stazakken of andere hoge Barrière Zakken
De ultieme folies voor lucht- en vochtdichte verpakkingen om jouw product vers te houden. Stazakken, ook wel doypacks en ophangzakken gemaakt van barrièrefolies zie je steeds meer in retailland. Laat ze bedrukken met een glimmende uitstraling, of juist een matte of een combinatie van die twee. Klik op de link hieronder en lees meer over de mogelijkheden die wij hebben voor stazakken.
Lees meer over stazakken
Kristalheldere Zakken
Prijs je producten subtiel aan in een perfect passende zak bedrukt met jouw logo. Kristalheldere bedrukte zakken zijn onze specialiteit. Bestel ze met een kleefstrip of gewoon zonder. Voeg een header met euroloch toe, of niet. Bekijk hier zakken met prachtige ontwerpen, zonder klep/tape tot zakken met een kleefstrip op de klep. Jij vertelt ons wat je wilt en wij realiseren het graag voor je!
Zie voorbeelden
Zakken met Vouw
Perfect om snoep of koekjes in te verpakken, als een normale plano zak niet toereikend is, door de vouwen kan er meer in deze zakken. Wij kunnen ze in elke mogelijk formaat of bedrukking maken in onze fabriek. Bedenk jij het maar! Maak je presentatie compleet, door de zakken te sluiten met enkele van onze accessoires, zoals linten, draaistrips of kant en klare strikken bijvoorbeeld.
Zie voorbeelden

Doosjes
Kristalheldere Doosjes
Kristalheldere producten zijn onze specialiteit. Laat jouw producten zien, terwijl te tegelijkertijd goed beschermd worden. Laat je logo in goud of zilver drukken voor een chique uitstraling. Verkrijgbaar als standaard vouwdoosje of met een autolock bodem voor snellere verwerking.
Zie voorbeelden
Doosjes met aparte Vormen
Kristalheldere doosjes met flare! Van een vorm als take-away doos tot handtas stijl met sluiting in de vorm van een bloem, deze doosjes zullen met jouw producten zeker opvallen. Bedenk dan, dat ze dan ook nog eens goed beschermd worden en je hebt een succesvol recept.
Zie voorbeelden
Kraft Doosjes
Als jij het kunt bedenken, dan kunnen wij het maken. Ondanks dat we niet zo veel kraft doosjes in ons assortiment hebben, hebben we met gepersonaliseerde doosjes wel heel veel mogelijkheden. Elke combinatie van kleuren, formaten of vormen, wij helpen jouw het beste doosje te bestellen. Bestel ze nu online! Al mogelijk vanaf 250 stuks!
Gepersonaliseerde Kraftdoosjes al vanaf 250 stuks! (Bèta)

Overige Verpakkingsoplossingen
Voorgesneden passe-partouts en achterkarton
Ontwerp de mooiste foto layout voor de winst! Laat het perfecte formaat passe-partouts en achterkarton door ons maken, of laat je logo er op drukken om je merk sterker te maken. Wij kunnen zelfs gepersonaliseerde kernen laten kleuren. Zuurvrij en archiefbestendige materialen.
Zie voorbeelden
Eco-vriendelijke Zakken
Packlinq is er trotys op om de exclusieve leverancier te zijn van gepersonaliseerde milieuvriendelijke en composteerbare stazakken en heldere zakken te zijn. Maak een statement met milieuvriendelijke verpakkingen voor jouw producten.
Bekijk onze standaard ECO-zakken
FAQ's over gepersonaliseerde verpakkingen

Neem de volgende opties en vereisten mee in de planning van je bestelling. Welke vraag je ook hebt, als hij niet hieronder beantwoord wordt, neem dan contact op met +31 252 830 000

Welke gepersonaliseerde verpakkingen kan Packlinq allemaal maken?

- Bedrukte Plastic en papieren Zakken (alle vormen, formaten en materialen)
- Bedrukte Plastic en Kraft Doosjes (standaard of speciale vormen)
- Stationery op maat (om aan al je papierbehoeften te voldoen)
- Bedrukte Passe-partouts
- Achterkarton en Foam platen op maat

Welke materialen zijn er allemaal verkrijgbaar?


Zakken:
- Plastic Opties: PET, KPET, MPET, Folie, BOPP, CPP, IPP, PP, LDPE, PVC, Nylon, Laminaten
- Bioplastic of Duurzame Opties: PLA, Cellulose, Additieven, Papier, Kraft
Doosjes:
- PET, PVC, PP, Papier, Kraft

Zie je het materiaal dat je wenst er niet tussen? Neem contact op met ons en we gaan kijken of we je kunnen helpen.

Welke diktes van de materialen zijn er verkrijgbaar?

Zakken:
We kunnen bijna alle diktes krijgen, maar hoe dikker het materiaal, hoe duurder de verpakking zal worden (al zullen we nog wel zeer competitief zijn).
Doosjes:
Verkrijgbaar van 250 tot en met 450 micron

Overige materialen op aanvraag.

Welke opties zijn er allemaal bij zakken of doosjes?

Als jij het kunt bedenken, bestaat de kans dat wij het kunnen. Hieronder vind je de opties die wij het vaakst produceren voor andere klanten:

Zakken: Klep met tape (kleefstrip op klep), Beschermende Sluiting (kleefstrip op de zak), Zonder Klep, met Gripsluiting, met Handvat, Headerbags, Zij- of Bodemvouw en nog veel meer!

Doosjes: Vouwdoosjes, zeer Helder, Antikras coating, Voedselveilig, Archiefbestendingl, met Hanger, Autolock bodem, Frosted, Bodem & Deksel, Vormen (vierkant of rechthoekig, rond, handtasvorm, kokers, blisterverpakking, blister trays, vellen, gondola)

Wat voor soort bedrukkingen kunnen jullie allemaal?

Full colour bedrukkingen met een evt. steunkleur op een rotogravure of flexo drukmachine, maar ook holografische, rasters, metallic, mat/glanzend of een combinatie hiervan en nog veel meer. Als jij het kunt bedenken, dan willen wij graag een kans om ons te bewijzen!

Zakken:
Full colour met evt steunkleur met een rotogravure of flexo drukmachine. Mogelijkheden zijn o.a. holografisch, rasterdruk, metallic, matte of glanzende bedrukking of een combinatie hiervan en meer.
Doosjes:
Full, 8-kleuren CMYK process met een Heidelberg drukmachine. Mogelijkheden zijn, wit, metallic, vernis en nog andere finishes.

Simpelweg gezien, jij bedenkt het en wij verzorgen het!

Hoeveel moet ik bestellen? (wat zijn de geschatte minimum bedragen?)


Dat hangt behoorlijk af van het soort product dat je wilt bestellen en of het bedrukt moet worden of niet. De bedragen hieronder geven aardig de gemiddelde tarieven weer voor gepersonaliseerde orders, betekenend dat dit de minimale bedragen zijn waar je aan moet denken als uitgave aan gepersonaliseerder doosjes of zakjes. Werkelijke aantallen en kosten hangen af van het formaat dat je wenst te bestellen en de complexiteit van het project.

Kristalheldere Zakken
- Onbedrukt kan al vanaf € 250-300
- Bedrukt met 1 of 2 kleuren al vanaf € 500-600
- Bedrukt met 3+ kleuren al vanaf € 700+

Stazakken
- Onbedrukt al vanaf € 700-800
- Bedrukt met 1 of 2 kleuren al vanaf € 1000-1250
- Bedrukt met 3+ kleuren al vanaf € 1400+

Gripzakken van barrièrefolie
- Onbedrukt al vanaf € 450-550
- Bedrukt met 1 of 2 kleuren al vanaf € 600-800
- Bedrukt met 3+ kleuren al vanaf € 900+

PE of PP Gripzakjes
- Onbedrukt al vanaf € 1000-2000
- Bedrukt met 1 of 2 kleuren al vanaf € 1500-2500
- Bedrukt met 3+ kleuren al vanaf € 2500+

PE of PP Zakken
- Onbedrukt al vanaf € 800-1600
- Bedrukt met 1 of 2 kleuren al vanaf € 1200-2000
- Bedrukt met 3+ kleuren al vanaf € 2000+

Kristalheldere Doosjes
- Onbedrukt al vanaf € 1000-1500
- Bedrukt met 1 of 2 kleuren al vanaf € 2000-2,500
- Bedrukt met 3+ kleuren al vanaf € 2000+

Kraft Doosjes (al vanaf 250 stuks)
- Onbedrukt al vanaf € 500-750
- Bedrukt met 1 of 2 kleuren al vanaf € 750-1.500
- Bedrukt met 3+ kleuren al vanaf € 1500+

Passe-partouts
Kleine aantallen voor passe-partouts – al vanaf 25 stuks!
- Enkelvoudige passe-partouts vanaf € 20-50
- Dubbeldikke passe-partouts al vanaf € 35-100
N.B: Op maat gemaakte passe-partouts groter dan 50 x 60 cm buitenmaats worden per vrachtwagen gestuurd i.p.v. koerier.

Minimaal aantal te bestellen is van toepassing. Levertijden variëren van 8-10 weken, of 3-4 weken voor spoedleveringen. Voor gripzakken moeten we een levertijd hanteren van 3-4 maanden.

Er staat hier veel informatie, kun je mij en overzicht geven van de algemene richtlijnen & schattingen voor gepersonaliseerde producten?

Dat snappen we. Het is inderdaad veel informatie. Hieronder staat een opsomming van de meest gangbare soorten producten met de minimale orderkosten.
De hier onderstaande prijzen zijn gemiddelde prijzen voor een gepersonaliseerde order, zodat jij, of je klant, weet wat je kan verwachten uit te moeten geven voor de verpakking die je wenst. Voorbeeld: Een order voor Onbedrukte - Kristalheldere Zakken zal minimaal € 250 tot € 300 gaan kosten. Werkelijke aantallen en kosten hangen af van het formaat dat je wenst te bestellen en de complexiteit van het project. Neem contact op via het aanvraagformulier (via oranje buttons) of bel ons op +31252830000.

Kristalheldere Zakken
Kostenschatting:
- Onbedrukt: € 250-300
- Bedrukt met 1 of 2 kleuren: €500-600
- Bedrukt met 3+ kleuren: €700+
Mogelijkheden:
- Zijlaszakken (klep/tape, geen klep, headerbag)
- Plano heat seal (flow seal, las aan achterzijde)
- Zij- of bodemvouw (standaard en blokbodem)
Standaard Opties:
- Voedselveilig en archiveringsveilig
- Hoge helderheid
Speciale Opties:
- Rotogravure bedrukking 1 tot 8 kleurendruk
- Folie/Aluminimium, gemetalliseerd
- Laminering (versterkte zijlassen)
- Zij- of bodemvouw
- Microperforatie of andere gaatjes

Heldere of Kraft Doosjes
Kostenschatting:
Onbedrukt: € 1000 tot 1500
Bedrukt met 1 of 2 kleuren: € 2000-2,500
Bedrukt met 3+ kleuren: € 2500+
Mogelijkheden:
- Vouwdoosje
- Autolock bodem
- Aparte vormen
- Voorzien van hanggat
Standaard Opties:
- Voedselveilig en krasbestendig materiaal (PET en PVC)
- Hoge helderheid
Speciale Opties:
- 1 Kleur of CMYK bedrukking
- Holografische druk
- Fijne embossing
- Speciale inkten of bedrukking (Mat, Vernish, Hot stamp)

Stazakken
Kostenschatting:
Onbedrukt: € 700-800
Bedrukking met 1 of 2 kleuren: € 1000-1250
Bedrukking met 3+ kleuren: € 1400+
Standaard Opties (zonder extra kosten):
- Inkepingen tbv afscheuren
- Hanggaten
- 60 tot 100 micron dikte
Speciale Opties:
- Vier-voudige seals, doosstijl zakken
- Rotogravure druk tot wel 10 kleuren!
- Speciale lamineringen, coatings of diktes kwaliteiten
- Metallic of hot stamp
- Matte bedrukkingen
- Vernis
- Holografisch
- KPET of nylon
- Diverse barrière niveaus: normaal, hoog (KPET of nylon), hoger (metallic), hoogst (folie)
- Vriezer/nylon zakken

Gripzakken van barrièrefolie
Kostenschatting:
Onbedrukt: € 450-550
Bedrukt met 1 of 2 kleuren: € 600-800
Bedrukt met 3+ kleuren: €900+

Passe-partouts
Kleine minimum aantalen voor gepersonaliseerde passe-partouts – al vanaf 25 stuks!
Kostenschatting:
Enkelvoudig: € 20-50
Dubbeldik: € 35-100

PE of PP Gripzakken
Kostenschatting:
Onbedrukt: € 1000-2000
Bedrukt met 1 of 2 kleuren: € 1500-2500
Bedrukt met 3+ kleuren: € 2500+
Speciale Opties:
- Ritssluiting
- Lucht- of hanggat of andere gaten
- Tot wel 8 kleuren!
- Speciaal additieven (zoals metallocene voor extra sterkte)

PE of PP Zakken
Kostenschatting:
Onbedrukt: €800-1600
Bedrukt met 1 of 2 kleuren: €1200-2000
Bedrukt met 3+ kleuren: € 2000+
Mogelijkheden:
- Plano (zijlas of bodemlas)
- Zij- of bodemvouw
Speciale Opties:
- Gripsluiting (zie gripzakken)
- Microperforatie of andere gaten
- Tot wel 8 kleuren!
- Speciale additieven (zoals metallocene voor extra sterkte)

Kunnen jullie vensters met andere vormen maken in zakken of doosjes?

Jazeker! We kunnen in bijna elk doosje of zakje een venster effect creëren. Dit doen we door net om het venstergedeelte heen te drukken. Bij het drukken op heldere folies/plastic kan het zijn dat het venster wat minder helder is door de speciale drukvoorbehandeling die er gedaan moet worden op folies om er op te kunnen drukken. Om dit te voorkomen kunnen we een witte onderlaag onder de andere bedrukking te drukken, zodat de doorzichtigheid van de bedrukking minder wordt, of kunnen we een gemetalliseerde folie drukken en het venster de-metalliseren voor een mooie ondoorzichtige bedrukking.