BEL ONS NU
0800 26555
0 Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Menu

Product was successfully added to your shopping cart.

Spelregels Linqy Punten

WAARDE VAN LINQIES

De waarde van Linqies is € 5 voor iedere Linqy. 50% van de waarde van elke Linqy kan door jou gebruikt worden bij een volgende bestelling en de andere 50%, van de waarde die ingeleverd wordt door klanten, zal worden opgespaard en geschonken worden aan een goed doel die onze klanten gekozen hebben.

INLEVEREN

Je kunt je Linqies inleveren tijdens het afronden van je bestelling. Als je voldoende Linqies gespaard hebt zul je bij de "checkout" een optie krijgen om met je Linqies te betalen. De optie om je Linqies te gebruiken, als ook je totaaloverzicht en het openstaande Eurobedrag die de Linqies vertegenwoordigen, worden getoond in de betaalsectie van de "checkout". Linqies die ingeleverd kunnen worden, kunnen samen met andere betaalmethodes zoals Ideal, credit cards bijv. gebruikt worden.

MINIMA EN MAXIMA

Linqies kunnen worden afgetopt met een minimumwaarde die vereist is voor inlossing. Als deze optie gekozen is, zul je je Linqies niet kunnen gebruiken tot dat je een minimaal aantal Linqies bereikt hebt , die je wel in kunt leveren. Linqies kunnen ook worden afgetopt op een maximum van € 100 per order waarbij ze ingeleverd kunnen worden. Als deze optie gekozen is zul je eerst Linqies in moeten leveren voordat je weer nieuwe kunt sparen. .

JE LINQIES BEHEREN

Je hebt ten alle tijden de mogelijkheid om je Linqies te beheren in je online account. In je account kun je het totale aantal Linqies zien (en de waarde in Euro's), het minimale aantal Linqies die je nog moet verdienen, om Linqies in te kunnen leveren en of je bijvoorbeeld aan het maximale aantal Linqies gekomen bent. Ook tonen we je de geschiedenis van de opbouw van je Linqies, hoeveel je er al ingeleverd hebt of hoeveel je er al verdiend hebt bijvoorbeeld. De geschiedenis toont historische koersen en valuta en is puur indicatief. De geschiedenis toont ook uitgebreide informatie over de Linqies en wanneer ze verlopen zijn.

HOUDBAARHEIDSTIJD

Linqies zijn 365 dagen geldig, genomen vanaf het moment dat je de bestelling afgerond hebt. 30 Dagen voor je Linqies komen te vervallen sturen we je een herinnering, zodat je ze nog kunt gebruiken. Linqies komen te vervallen in de volgorde zoals ze verdiend zijn, dus de oudsten komen als eerste te vervallen.

N.B.:
  • Linqies kunnen alleen gebruikt worden op onze sites. Inleveren tegen contant of giraal geld is niet toegestaan.
  • Je kunt je inschrijven voor meldingen per e-mail, voor wanneer je Linqy balans veranderd, doordat je Linqies verdiend  of ingeleverd hebt bijvoorbeeld. Je kunt deze meldingen aanzetten in je account onder de Linqy sectie.
  • Belangrijk is natuurlijk het jaarlijkse bedrag dat we ophalen voor een goed doel! Kies daarom hieronder voor het goede doel waar van jij vind dat wij het gespaarde bedrag moeten storten aan het einde van het jaar. Vanzelfsprekend zullen wij in diverse nieuwsuitingen laten weten welk goede doel het dit jaar geworden is.
Poll

Stem op jouw goede doel!